Ventovlam-Combi brandvertragend impregneer

Ventovlam-Combi steeds vaker gebruikt voor brandveiligheid.

Steeds meer en steeds vaker word er vuurwerk of open vuur gebruikt bij evenementen ook op podia,

Wat we ook steeds vaker zien is dat er brand uitbreekt op grote podia.

de laatste jaren is dit onder andere gebeurd op:

Tomorowland 2017

Lost lands 2017

Dreamfields 2017

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden.

Tot nu toe zijn daar nog geen of weinig slachtoffers mee gemoeid.

Maar daarom kunnen we beter voorkomen dan genezen.

Ventovlam-Combi is een brandvertragend impregneer voor o.a hout, riet, papier, karton, natuurlijke en synthetische decoratiestoffen, kunstbloemen en -planten, kerstbomen en ander decoratiemateriaal.

Resco als impregneerbedrijf  houdt zich bezig met het brandvertragend impregneren met Ventovlam-Combi.  van gordijnen, decordoeken, decoratiedoeken, vitrage, rieten matten, houten pallets en kratten, en ook van kerstbomen en kerstversierselen.

Brandvertragend impregneren: door Resco of door u zelf

Brandvertragend impregneren kan gedaan worden bij u op locatie. De middelen die daarbij gebruikt worden zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor uw gezondheid en het milieu. Ze vereisen verder ook geen specifieke voorschriften. U kunt ook zelf impregneren, daarvoor kunt u de brandvertragende vloeistoffen kopen. https://www.ruchembv.nl/webshop/impregneer/brand-vertragend-impregneer/detail/155/ventovlam-combi-brandvertragend-impregneer.html

Nadat uw materialen brandvertragend zijn geïmpregneerd ontvangt u een certificaat. Hebt u zelf geïmpregneerd dan ontvangt u het certificaat nadat de materialen door ons zijn gekeurd.