Ventovlam-T(tijdelijk) brandvertragend impregneer

Ventovlam-T is voor tijdelijk werkende impregneer max. 3 maanden.

Brandveiligheid is voor eenieder die met materialen omgaat een issue. In de theater- en evenementenwereld worden allerlei materialen gebruikt.

De Nederlandse Branche Regeling (NBR) geeft richtlijnen op het gebied van brandveiligheid van decors, doeken en decoratiemateriaal.

Decors, doeken en decoratiemateriaal kunnen dus op allerlei plaatsen gebruikt worden. We kunnen denken aan:

bijeenkomstgebouwen, b.v. theaters, foyers, evenementengebouwen en festivals.

Tijdelijke inrichtingen, b.v. in theaters, tenten en in tijdelijke bouwwerken op evenementen en festivals.

In hoofdstuk 7 van het bouwbesluit worden eisen gesteld aan de aankleding van een gebouw of tijdelijke accomodatie. De eigenaar of organisatie hiervan  is zelf verantwoordelijk en moet zorgen dat het gebouw of tijdelijke accomodatie aan deze voorschriften voldoet zonder dat de brandweer daar eerst op moet wijzen. Aankleding en versieringen kan de oorzaak van een beginnende brand zijn of ervoor zorgen dat een brand snel kan uitbreiden. Bij Resco kunt u terecht voor het brandvertragend impregneren van deze materialen. Of het nu gordijnen, kunstplanten of kunstobjecten zijn, Resco zorgt door middel van impregneren voor een passende oplossing.

Brandvertragend impregneren met Ventovlam-T kan gedaan worden bij u op locatie. De middelen die daarbij gebruikt worden zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor uw gezondheid en het milieu. Ventovlam-T vereist verder ook geen specifieke voorschriften. U kunt ook zelf impregneren, daarvoor kunt u de brandvertragende vloeistoffen kopen. https://www.ruchembv.nl/webshop/impregneer/brand-vertragend-impregneer/detail/156/ventovlam-t-brandvertragend-impregneer.html

Nadat uw materialen brandvertragend zijn geïmpregneerd ontvangt u een certificaat. Hebt u zelf geïmpregneerd dan ontvangt u het certificaat nadat de materialen door ons zijn gekeurd.

Wilt u meer informatie klik dan hier