Ventovlam-X-Mas kerstboom impregneren

Brandwerend impregneren is een goede brandpreventie.

Resco als impregneerbedrijf  houdt zich bezig met het brandvertragend impregneren met Ventovlam-X-Mas.  van gordijnen, decordoeken, decoratiedoeken, vitrage, rieten matten, houten pallets en kratten, en ook van kerstbomen en kerstversierselen.

Brandvertragend impregneren: door Resco of door u zelf

Brandvertragend impregneren met Ventovlam-X-Mas kan gedaan worden bij u op locatie. De middelen die daarbij gebruikt worden zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor uw gezondheid en het milieu. Ze vereisen verder ook geen specifieke voorschriften. U kunt ook zelf impregneren, daarvoor kunt u de brandvertragende vloeistoffen kopen. https://www.ruchembv.nl/webshop/impregneer/brand-vertragend-impregneer/detail/157/ventovlam-x-mas-brandvertragend-impregnerneer.html

Ventovlam-X-MAS is een brandvertragend impregneer voor  (kunst) kerstbomen, kersttakken en andere decoratie

Verwerking brandvertragend impregneer:

U kunt het impregneer eenvoudig aanbrengen door het oppervlak goed te benevelen met een plantenspuit of Gloria prima 5. Na gebruik spuit goed doorspoelen. Dek ramen wanden en vloeren af tot een afstand van 3 meter. Goed schudden voor gebruik!

Droogtijd:

De droogtijd is 6 uur. Hier na kunt u de werking controleren door 2 cm onder een takje een vlammetje te houden. Het takje dient 15 seconden geen vlam te vatten. Bij onvoldoende werking behandeling herhalen.  Let op! Kerstbomen en kersttakken bevatten hars, een kleverig vocht van naaldbomen. Hars is uiterst brandbaar en is niet brandvertragend te behandelen. Door uitdroging en het uitvallen van naalden kan de beschermlaag beschadigen. Mocht er wat doorgelekt zijn dan kunt u dit verwijderen met 2% ammonia in warm water(60˚ )

 

Dit product is geproduceerd onder licensie en testresultaten van Finiflam® behandelde kersttakken zijn succesvol getest bij het TNO centrum voor brandveiligheid volgens de NEN 1722, NEN-EN 1101 en NEN-EN 1102 normen. (TNO projectnummer 006.25100/01.19.19)

Prijzen kerstboom laten impregneren. Binnen een straal van 50 km v/a postcode 7261 € 42,50 per boom incl. BTW. Kerstboomhandelaren prijzen op aanvraag.

Wilt u meer informatie klik dan hier